Vietnamese Weeskinderen

Nieuws

Bezoek januari 2012

Recentelijk hebben we weer een bezoek gebracht aan onze kinderen in HCM Vietnam.

Zoals u bekend, zijn we volop bezig het nieuwe huis te bouwen. En om direct met de deur in huis te vallen: We zijn uiterst gelukkig met datgene wat we hebben gezien.

Het wordt een prachtig huis, heel praktisch ingericht. Nu het nieuwe huis beter is (ook al is alles nog lang niet klaar) dan het oude, hee men niet kunnen wachten totdat het helemaal klaar is. De 2e week van januari is men al in het nieuwe huis getrokken. Wij waren er toen ze net één nacht in het nieuwe huis hadden geslapen. Mother Josephine en Father Binh meldden hoe veel beter de kinderen sliepen en hoe merkwaardig rustig de kinderen waren. We kunnen maar één ding concluderen: Alle geld is voor 100% op zijn plaats gekomen en er is met uw geld zuinig en doeltreffend omgegaan!

De leiding hee ons meermalen gevraagd toch vooral u de diepe dankbaarheid over te brengen. Iets wat we bij deze graag doen. De ontroering maakte zich van ons meester toen duidelijk werd dat nog wel zaken moeten worden afgewerkt, maar dat men uit bescheidenheid dit niet wilde vertellen, omdat men vond dat ze al zoveel gekregen hadden. We hebben hen duidelijk gemaakt dat nu ook de afwerking moet plaatsvinden, omdat anders het e ect van het nieuwe huis veel minder zou zijn. Zo moeten nog veel elektrische aansluitingen gedaan worden, het dak nog worden aangebracht op de bovenste verdieping en de keuken nog worden ingericht. Er moet hoognodig een grote koelkast worden aangescha . Ook moeten er nog meubels worden aangeschaft etc. etc. Kortom, we zijn nog niet klaar, maar het is nu al vele malen beter dan wat ze eerst hadden verwacht.

De blijheid hiervoor stroomde ons tegemoet. We hebben de kinderen nog nooit zo vrolijk gezien. Onze “verbouwingspot” omvatte nog net €10.000,= die we afgelopen week hebben overgemaakt zodat ze in staat vorderingen. We zijn dus nog niet klaar, maar we komen een heel eind! Namens alle kinderen en de leiding heel erg dank voor uw giften!!

Met vriendelijke groet,

Stichting Help de Vietnamese Weeskinderen
Aukje en Jan Wouda